Categories

Category Tags

There’s no content to show here yet.

Groene RS4 Avant met 520 pk is zo helemaal af

Deze groene RS4 Avant heeft net voldoende extra hardware om zich te onderscheiden.

De Audi RS4 heeft het rijk heel erg lang alleen gehad. Als je een decent dikke en snelle non-plus-ultra allround D-segment stationwagon wilde hebben, was er maar eentje: de Audi RS4. Maar tegenwoordig heeft de Mercedes-AMG C63 standaard vierwielaandrijving (4Matic). Oh, en wat te denken van de BMW M3 Touring met standaard xDrive? Ineens is de RS4 dus niet meer de heftigste in zijn klasse en dat was wel de USP.

Audi is zelf er ook mee aan de slag gegaan, getuige de RS4 Competition. In dit geval doet Mariani er en schepje bovenop. Mocht je Mariani niet kennen: dat is dus een legendarische Duitse tuner die hele dikke foute Duitse auto’s veel dikker en fouter maakt. Ze zijn vooral bekend van de Mercedessen uit de jaren ’90. Je Mercedes-Benz S-Klasse was niet compleet zonder Mariani-umbau en MAE-Felgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *