Categories

Category Tags

There’s no content to show here yet.

Stijlvolle Lamborghini’s: dit is de top 10!

Een stijlvolle Lamborghini, dat klinkt als een bescheiden Ivo Niehe. Maar het kan dus echt (die Lambo’s dan).

Nog niet zo lang geleden trok Lamborghini het doek van hun nieuwe vlaggenschip, de Lamborghini Revuelto. Een enorm oranje monster met meer dan 1.000 pk dankzij een V12 én elektroaandrijving.

Naast de bijzondere techniek viel nog het wat op: de styling. Nu is een Lamborghini sowieso geen auto voor verlegen mensen. Maar de Revuelto is wel heel erg extrovert. Nog niet zo erg als wat speciale limited editions als … en de …, maar incognito door het leven gaan, kun je echt wel vergeten.

In de commentsectie bleef dat niet onopgemerkt. Daar werd met weemoed teruggedacht aan de stijlvolle Lamborghini. Dat deed een hevige discussie oplaaien. Bestaat er immers wel zoiets als en stijlvolle Lamborghini? Er is immers ook geen gezond Patatje Oorlog of een genuanceerd Johan Derksen. Maar we gingen eventjes diep graven naar de keren dat een stier uit Sant Agatha wel degelijk gedistingeerd is. Dit is onze top 10:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *